ZHIYUN Smooth-x

kr.599,00

BESKRIVELSE:​

Fold op for din verden med den sammenfoldelige Smooth-X fra Zhiyun

Smooth-X er en ny stilren sammenfoldelig kardan på størrelse med en håndflade, som kun vejer 246 g og den kan nemt passe i din taske – eller endda i din lomme. Denne kardan medbringer den nyligt udviklede ZY Cami app, som er dedikeret til Smooth-X og har alt, som en moderne historiefortæller har brug for.

**Styrke i enkelhed **

Smooth-X er en sammenfoldelig smartphone kardan, som genopfinder designet af en kardan, som vi kender den. Ved at rotere den lodrette arm, kan du transformere denne kardan til en gadget på størrelse med en håndflade, som er lille nok til at placere i en rygsæk eller endda i en lomme. Takket været det unikke design, blokerer akserne aldrig udsynet, selv når der er tale om fotografering med ekstremt brede vinkler.

Smooth-X lader dig udforske den fagre verden fra et bredere perspektiv med en indbygget teleskopisk rod i aluminium. Den kan udvide dit omfang til op til 250mm. Nu kan du inkludere flere venner, fange større omgivelser og have det ekstra sjovt!

Enkelhed er nøglen og Smooth-X bringer den blødeste håndteringsoplevelse, da det er så simpelt at det nærmest ikke er at til at tro sine egne øjne. Du kan tage billeder, filme og styre zoom-funktionen, alt sammen med det handy kontrolpanel. Den multifunktionelle knap giver mulighed for at fange øjeblikke på flere forskellige måder og det er nemt og smertefrit at skifte mellem programmerne for henholdsvis landskab og portræt.

Smooth-X er en begyndervenlig kardan, som tillader direkte kontrol af telefonkameraer med Bluetooth-forbindelse. Fire timers løbetid og direkte opladning med en power bank, vil sørge for at du har nok strøm til alle dine eventyrer.

Intelligent fotografering

En nyligt tilføjet intelligent bevægelse kontrolfunktion gør Smooth-X til en perfekt rejsekammerat til solorejser eller gruppebilleder. Lav blot en V-bevægelse eller vink til kameraet for at tage et billede eller at filme uden timer-indstillinger.

Lige meget hvor du tager hen, følger Smooth-X med dig. Du skal blot indramme det ønskede objektiv i videooptagelsen, og lade Smooth-X klare resten. Slow motion, omfattende time-lapse og panorama tilbydes i pallette af funktioner.

Spritny app

Zhiyun’s ZY Cami er en ny dedikeret app til Smooth-X. ZY Cami bringer et system, som er smart, venligt, og nemt at bruge, men det bringer også avancerede professionelle funktioner. SMART filmproduktion programmet tilbyder en pallette af preset story skabeloner integreret med personaliseret musik, kamerabevægelser og specielle effekter. Det har aldrig været nemmere at optage film!