Zhiyun Smooth Q2

kr.799,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Zhiyun Smooth Q2 er en lille motordrevet 3-akset stabilisator til mobiltelefoner, der giver mulighed for stabile videooptagelser med et roligere og mere professionelt udtryk. Den tilbyder desuden masser af kreative muligheder til filmproduktionen takket være specialeffekter som Dolly Zoom, Vortex Mode og funktioner til at følge motiver.

Med en batterilevetid på op til 17 timer er den det perfekte tilbehør til vloggers, YouTubers og andre kreative. Bedst af alt – det superkompakte design betyder, at du altid kan have denne gimbal med dig!

Hurtig montering

Zhiyun Smooth Q2 er kompatibel med de fleste mobiltelefoner på markedet, inklusive de store premium-modeller med cover monteret som for eksempel iPhone 11 Pro Max og Samsung Galaxy S10 Plus. Den justerbare holder kan indstilles til en maksimal bredde på 85 mm og fungerer også med mobilen i højformat, hvilket er perfekt, hvis du vil optage video til Instagram. Takket være et smart designet system til hurtig montering tager det blot et øjeblik at montere eller fjerne telefonen.

Smooth Q2 er lavet af en stærk og holdbar aluminiumslegering og har et behageligt håndtag med en blød silikonebelægning, der giver det bedst mulige greb. Et stort og brugervenligt joystick på bagsiden af håndtaget gør det nemt at betjene denne gimbal.

Optag på helt nye måder

Zhiyun Smooth Q2 giver adgang til en række specielle funktioner, der løfter filmproduktionen til et helt nyt niveau.

Following Mode stabiliserer rystelserne, men tillader samtidig større kamerabevægelser, så du kan rette kameraet hvorhen, du vil, mens Pan Following Mode hjælper med at holde horisonten lige på billedet. Lock Mode låser stabilisatoren i den ønskede retning, så kameraet konstant peger på dit motiv, uanset hvordan du bevæger dig. Full Range POV Mode følger med i alle bevægelser, selv hældninger, så videoen får en stærk fornemmelse af tilstedeværelse. Vortex Mode giver actionscener en ekstra dimension ved at dreje mobiltelefonen 360 grader rundt om kameraets akse.

Sammen med Zy Play-appen har man også adgang til avancerede timelapse-optagelser, panorama-fotografering og Object Tracking. Markér det ønskede objekt på mobiltelefonens skærm, så sikrer stabilisatoren, at det ønskede motiv altid vil være med på billedet.

Du kan endda optage med en såkaldt Dolly Zoom eller Vertigo-effekt, hvor den mobile zoom udnyttes til at skabe en dramatisk kamera-sporing på klassisk Hollywood-manér!

Batteri til en hel dags optagelser

De kraftige lithium-ion-batterier i Smooth Q2 giver en driftstid på op til 17 timer. Opladningen er hurtig, og efter kun 3 timer er stabilisatoren klar til nye opgaver. Desuden kan den fungere som en powerbank og bruges til at oplade mobiltelefonens batteri, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du løber tør for strøm midt under videoproduktionen.

Egenskaber

  • Superkompakt gimbal til mobiltelefoner
  • 3-akset motordrevet stabilisering
  • Fungerer også med mobil i højformat (fx til Instagram-video)
  • Passer til de fleste iPhone- og Android-mobiltelefoner, selv plus-modeller
  • Hurtigt system til nem montering af telefonen
  • Stort, brugervenligt joystick til betjening
  • Særlige funktioner til spændende filmeffekter
  • Intelligent motivsporing, timelapse- og panorama-funktion i ZY Play-appen (iOS og Android)
  • Op til 17 timers driftstid på en opladning
  • Oplad mobiltelefonen fra stabilisatorens batterier