Tamron SP 150-600mm G2 (Canon)

kr.10.595,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Tamron SP 150-600 mm f/5-6.3 Di VC USD G2 er anden generation af Tamrons populære supertelezoom og byder på mange forbedringer i forhold til sin forgænger, både i forhold til autofokus, billedstabilisering og generel brug. Objektivet er bygget til full-frame-sensorer, men kan også bruges på kameraer med APS-C-sensor.

Nyt optisk design giver højere skarphed og opløsning Dagens digitale kameraer stiller store krav til objektivets opløsning. Den nye optiske konstruktion i Tamron SP 150-600 mm f/5-6,3 Di VC USD G2 består af 21 linseelementer i 13 grupper og bygget til at matche disse krav. Tre linseelementer af typen Low-Dispersion (LD) eliminerer risikoen for kromatisk aberration, der kan give farvefejl og påvirke skarpheden.

En nøjagtig fremstillingsproces og montering af objektivets dele bidrager også til den forbedrede billedkvalitet. Tamrons særlige antirefleks-belægninger eBAND (Extended Bandwidth & Angular Dependency) og BBAR (Broadband Anti-Reflection) sørger for at maksimere lysgennemstrømningen og modvirker reflekser og strejflys.

Hurtigere autofokus og mere stabile skud Sammenlignet med den tidligere version af objektivet er autofokus blevet betydeligt hurtigere for bedre at kunne følge bevægelige motiver som fx fugle og sport. Fokusmotoren Ultra Sonic Silent Drive (USD) sikrer desuden lydsvag autofokus og muligheden for at efterjustere fokus manuelt uden at skulle skifte fokustilstand.

En anden vigtig forbedring er sket med objektivets indbyggede billedstabilisering, som nu kan kompensere for kamerarystelser med op til 4,5 længere lukkertid, end der normalt anbefales til håndholdt fotografering. Billedstabiliseringen har nu også tre forskellige indstillinger: Tilstand 1 giver den normal funktionalitet (stabilisering i alle retninger). Tilstand 2 er til panorering (stabiliseringen kompenserer kun for lodrette rystelser), og i tilstand 3 aktiveres stabiliseringen først, når du trykker på udløserknappen, hvilket både sparer batteri og giver de skarpeste resultater.

Nyt, mere eksklusivt design For at passe bedre til Tamrons SP-serie er objektivets design blevet ændret og nyder nu også godt af at have fået en metalramme. Resultatet er en telezoomoptik, der både ser mere elegant ud, og som giver en fornemmelse af topkvalitet. Som tilfældet er med den tidligere version, beskytter vejrforseglingen mod fugt og støv, mens fluorbelægning forhindrer snavs og fedt i at sætte sig fast på frontelementet, og gør det lettere at rengøre.

Forbedret håndtering Nærgrænsen er reduceret fra tidligere 2,7 meter til 2,2 meter i det nye Tamron SP 150-600 mm G2-objektiv. Det giver en maksimal billedskalering på 1:3,9 og betyder, at objektivet kan bruges til at fotografere større insekter som for eksempel guldsmede og sommerfugle. Desuden er der tilføjet en ny type zoomlås, kaldet Flex Zoom Lock, der kan låse zoomindstillingen på en valgbar brændvidde. Der er også en almindelig zoomlås, der kan aktiveres under transport. Den låses på 150 mm, hvor objektivet optager mindst plads – perfelt til opbevaring.

Den elektromagnetisk blænde, der giver en mere præcis blændekontrol, er nu også tilgængelig i Nikon-versionen, og ikke kun til Canon. En anden forbedring er den nye stativfod, der er lavet af let, men stærk magnesiumlegering, og som nu er kompatibel med Arca Swiss-fatning. Det understøtter også Tamrons TAP-in Console (ekstraudstyr), som kan tilsluttes computeren via USB, så du selv udføre firmwareopdateringer og finjustere objektivets autofokus og billedstabilisering.

Objektivet desuden kompatibel med Tamrons telekonvertere, TC-X14 og TC-X20. Bemærk, at brugen af en telekonverter reducerer objektivets maksimale lysstyrke, hvilket påvirker kameraets autofokus. Med en 1,4x telekonverter mister du 1 blændetrin lysstyrke og med en 2x telekonverter bliver tabet 2 blændetrin.

Vigtige funktioner

Bygget til full-frame, men kan også bruges på APS-C-kameraer
To processorer giver maksimal ydeevne af både autofokus og billedstabilisering
Ultrasonisk fokusmotor (USD) giver hurtig og lydløs fokus
Billedstabilisering (VC) tillader 4,5 blændetrins længere lukkertider, hvilket giver større frihed, når du skyder håndholdt
Vejrforseglet objektivhus giver en følelse af topkvalitet
Avanceret optisk konstruktion med 21 linseelementer giver høj billedkvalitet på alle brændvidder
Nærgrænse på 2,2 meter giver et billedforhold på 1:3,9
Belægninger af typen eBAND og BBAR sikrer maksimal lysgennemstrømning og billedkontrast
Elektromagnetisk blændestyring med både Canon- og Nikon-kameraer
Arca Swiss-kompatibel stativfod
Kompatibel med Tamrons 1,4x og 2x telekonvertere og Tamron Tap-in-tilbehør