Sony Alpha A7 III Hus

kr.14.895,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Få kontrol over udtryksfuld frihed

Med enestående billedfunktidonalitet og ydeevne i høj hastighed i et kompakt hus giver α7 III dig den effektivitet, præcision og ydeevne, der skal til for at optage de helt enestående øjeblikke, lige som det passer dig.

Gengivelse af scenerier i realistiske detaljer

En nyudviklet bagbelyst billedsensor og et videreudviklet billedbehandlingssystem imødekommer forskellige optagebehov med funktioner til høj billedkvalitet, som du egentlig kun ville forvente at finde i et fuldformatkamera.

 

Nyudviklet sensor, forbedret billedprocessor
Den nyeste teknologi giver en forbløffende bearbejdningshastighed

En ny version af 24,2-megapixel Exmor R™ CMOS-sensoren, nu med bagbelyst struktur, kombineres med den nyeste BIONZ X™-billedgenerator og front-LSI, og denne kombination når op på en dataudlæsningshastighed, der er to gange hurtigere, og en databearbejdningsfunktionalitet, der er 1,8 gange højere.

 

Mere stabile billeder med 5-akset stabilisering
Den seneste stabilisering med høj præcision bruger stabiliseringsenhed og gyrosensorer samt algoritmer til at opnå 5.0-trins lukkerhastighedsfordel i et system, der kompenserer for fem typer kamerarystelser med et større udvalg af objektiver og fremragende ydeevne.

 

4D FOCUS – AF-ydeevne i udvikling

AF-ydeevne er forbedret med de samme AF-forbedringer som i α9 og anvender den optimalt, så når først α7 III optager motiver, der bevæger sig uforudsigeligt, som f.eks. dansere, boksere og vilde dyr i aktion, giver det ikke så nemt slip på dem.

 

AF med fasedetektering plan understøtter A-mount-objektiver

693-punkters AF med faseregistrering på det fokale plan dækker ikke kun et bredt område og reagerer omgående – det tilbyder også fordelene ved høj sporingsydeevne selv med et A-mount-objektiv monteret via mount-adapter LA-EA3

 

Eye AF revolutionerer portrætter

Med α7 III kan Eye AF nu bruges med AF-C-tilstand til hurtig og effektiv øjeregistrering/sporing ved optagelse af stillbilleder. Den nemme bevarelse af optimalt fokus på motiver i bevægelse kan ændre dit portrætfoto fuldstændigt.

 

Fokusfunktion via berøringsskærm

α7 III har berøringsfølsom fokus og en touchpad-funktion, der gør det muligt for dig at trække fokusfeltet intuitivt med fingerspidsen, mens du bruger søgeren.

 

AF i Fokusforstørrelse

Brug autofokus til stillbilleder, mens fokusområdet forstørres i søgeren/på skærmen, og forstør visning af brug af autofokus. Det er helt ideelt til fokusering på et lille område og anden fotografering med behov for præcis fokusering.

 

Mere alsidige AF-indstillinger hele vejen rundt

AF-sporingsfølsomhed til stillbilleder kan justeres i fem trin. AF-områder/punkter kan ændres, når du skifter mellem vandret og lodret retning. Indstillinger for fokuspunkt kan tildeles brugertilpassede knapper.

 

Hurtig kontinuerlig optagelse indfanger højdepunktet i selve øjeblikket

α7 III kan optage i en kontinuerlig serieoptagelse ved op til 10 fps med AF/AE-sporing og op til 8 fps serieoptagelse ved optagelse i Live-View-tilstand. Kameraet understøtter også lydløs optagelse18 ved op til 10 fps med AF/AE-sporing ved maksimal opløsning.

 

Yderst sikker kontinuerlig optagelse

Optag en handling med kontinuerlig optagelse af op til 10 fps – eller 8 fps til Live View-optagelse – med AF/AE-sporing. Op til ca. 177 (standard) JPEG-billeder, 89 komprimerede RAW-billeder eller 40 ukomprimerede RAW-billeder kan optages i én kontinuerlig serieoptagels

 

Optag kontinuerligt i absolut stilhed

Dette kamera leverer lydløs optagelse18 ved op til 10 fps med AF/AE-sporing. Stilhed er afgørende for forskellige scener, når selv svag støj kan betyde, at man går glip af en chance for at få en ideel optagelse.

 

Kompromisløs billedopløsning

Fuld pixeludlæsning uden binning for 4K-film i høj opløsning3

Fuld pixeludlæsning uden binning i 35 mm fuldformattilstand gør det muligt af kondensere ca. 2,4 gange mængden af data, der kræves til 4K-film (QFHD: 3840 x 2160), minimal moiré og hakkede kanter. Fuldformat eller Super 35 mm tilstand kan vælges. Desuden benytter 4K-optagelse3 XAVC S-format ved bithastigheder så høje som 100 Mbps.