Nikon D3500 Inkl. AF-P 18-55mm VR

DKK3.499,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4960759900821 Kategorier: , , Tags: , , ,

Fryd dig over skønheden. DSLR-billedkvalitet.

D3500-kameraets store 24,2 megapixel sensor i DX-format tager smukke billeder og videoer i fuld HD med fantastiske detaljer –

også når du optager i svagt lys. Sammen med NIKKOR-objektivets knivskarpe gengivelse kan du begynde at skabe kunstneriske portrætter med en smuk baggrundssløring.

 

LIGE FRA SOLOPGANG TIL DEN ALLERSIDSTE DANS

Indfang det hele. Fra en magisk midnat til den gyldne solopgang.  Takket være et ISO-lysfølsomhedsområde på 100-25.600 kan du optage suveræne billeder og videoer, uanset lysforholdene.

 

MERE AT HOLDE AF

Kameraets knivskarpe autofokussystem fastholder motiverne i perfekt fokus, mens hele 5 bps sikrer, at du kan tage fem smukke billeder hvert eneste sekund.

Øjeblikket er dit – uanset om du zoomer ind på et ømt blik, eller du bruger vidvinkel for at tage billeder af dine børn, mens de leger.

 

Kast dig ud i videooptagelser

At tage perfekte billeder er kun den halve fornøjelse. Med et D3500 i hænderne kan du optage jævne, detaljerede videoer i fuld HD ved billedhastigheder på op til 60p.

Takket være kameraets store ISO-lysfølsomhedsområde kan du nemt optage video i overskyet vejr eller om natten.

 

Skabt til glæde

Den præcisionsforarbejdede objektivfatning i metal betyder, at du kan skifte objektiv igen og igen uden at bekymre dig om slitage. Fra telefoto-zoomobjektiver til

vidvinkelobjektiver med fast brændvidde: Når du først begynder at udforske skønheden ved de forskellige NIKKOR-objektiver, har du slet ikke lyst til at stoppe.

 

Bygget til at holde

Du vil værdsætte det dybe håndgreb på D3500. Dette kamera ligger perfekt i hånden med det samme og føles stabilt, når du komponerer billeder.

Der er god plads mellem knapperne, så det er nemt at betjene dem, og med den lange batteribrugstid kan du fotografere fra solopgang til solnedgang. Og endnu længere.

 

Altid dit bedste billede

Gør mere. Brug Autoindstilling til nemt at tage billeder i perfekt DSLR-kvalitet. Eller tag mere avancerede billeder med Guide-indstillingen.

Guide-indstillingen er din ultimative hjælper. Den viser dig præcis, hvordan du justerer kameraets indstillinger, så du kan optage fantastiske billeder og videoer, som du vil.