Nikon Coolpix P950

kr.7.195,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Det nye Nikon P950 bridge-kamera har en utrolig optisk zoom på 83x i et robust kamerahus, hvilket giver dig mulighed for at komme helt tæt på dit motiv, og skabe enestående billeder og 4K-videoer. Med sit store zoom-område er Nikon P950 kameraet velegnet til fugle- og dyreinteresserede, til safarituren eller astro-fotografering.

Nikon P950 kan med sin alsidige brændvidde på 24-2.000 mm fange alle typer af motiver. Med dets vidvinkel kan du tage flotte og dramatiske landskabsbilleder, mens de 83x zoom bringer dig helt tæt på dyreliv i det fjerne.

Nikon P950 leverer fantastiske resultater fra solopgang til solnedgang takket være den bagbelyste CMOS-sensor og det lysstærke NIKKOR-objektiv med en stor maksimumblænde på f/2.8. Nikons EXPEED-billedbehandlingsenhed og Super ED-glas reducerer forvrængning ved høj zoom.

Med Nikon´s indbyggede VR stabilisering leverer Nikon P950 skarpe billeder og stabile videooptagelser, selv når du optager håndholdt med supertelefotoindstilling eller i svag belysning. Nikons optiske vibrationsreduktion (VR) via dobbeltregistrering giver Nikon P950 mulighed for at optage med op til fem trin længere lukkertider end ellers muligt, og med Aktiv-VR indstillingen får du et mere stabilt billede i søgeren og på skærmen, hvilket er praktisk ved fotografering på høje brændvidder og bevægelige motiver.

Sidezoomknappen på Nikon P950 giver dig mulighed for at zoome med din tommelfinger, og med et tryk på returzoom-knappen trækker objektivet dig hurtig tilbage til vidvinkel, hvis du har mistet dit motiv i søgeren. Denne funktion er ideel når dit motiv har bevæget sig uden for billedfeltet, og du hurtigt vil finde det igen.

Den store elektroniske OLED-søger på 1 cm med 2.359.000 punkter giver et klart billede, og er udstyret med en øjesensor der automatisk fra skærmen til søgeren, når du løfter Nikon P950 op til dit ansigt. Du kan komponere utrolige optagelser med den lyse 8,1 cm LCD-skærm med 921.000 punkter, som er vipbar og drejbar i næsten alle retninger, hvilket gør det nemt at tage billeder fra sjove vinkler med Nikon P950

Som en nyhed i forhold til forgængeren P900, understøtter Nikon P950 billeder i RAW-format, så du kan gemme ukomprimerede filer og eksportere dem til dit foretrukne redigeringsprogram.

Med Nikon P950 kan du nemt optage flotte videoer i 4K/UHD (30p) med stereolyd eller fuld HD-video (1080p) med en billedhastighed på op til 60p, og med et rent HDMI-udgangssignal kan du sende videoer til en ekstern skærm under optagelse. Det indbyggede mikrofonstik gør det muligt at montere en ekstern mikrofon på Nikon P950 for  forbedret lyd, og med et væld af manuelle video-indstillinger kan du justere vigtige eksponeringsindstillinger, mens du optager, hvilket er ideelt ved optagelser under skiftende lysforhold.

Time-lapse-funktionen i Nikon P950 er perfekt til at vise himmelformationer, stjernespor eller planter, der åbner sig i en skovlysning. Du kan optage magiske time-lapse-videoer på ca. 10 sekunder, som afspilles med enten 25 bps eller 30 bps. Motivprogrammer indstiller automatisk det optimale optagelsesinterval til dit motiv.

Den indbyggede tilbehørssko påNikon P950 gør det nemt at montere Nikon-tilbehør som eksempelvis Speedlight flashes eller Nikons punktsigte DF-M1, som er et foldbart sigte, der hjælper dig med at følge selv hurtigt flyvende fugle og holde dem midt i billedet.

To specialindstillinger i Nikon P950 giver hjælp til  dyre og astro-interesserede:

> Fugle-indstillingen i Nikon P950 giver dig mulighed for at vælge tre forskellige AF-punkter for at fastholde fokus på motiver i hurtig bevægelse.

> Måne-indstillingen optimerer kameraets indstillinger til klare astronomiske billeder: Ideelt til at optage månen i alle dens faser.

Med Nikon SnapBridge-appen til iOS og Android er der altid forbindelse mellem dit Nikon P950 og din smartenhed. Du kan let dele fotos og registrere rejser ved hjælp af GPS-funktionen på din smartenhed, som SnapBridge bruger til at opdatere placering og dato. SnapBridge-appen giver dig desuden mulighed for at bruge din smartenhed til at fjernbetjene Nikon P950 kameraets zoom og tage billeder.