Nanlite Pavotube II 6C Kit

kr.849,00

BESKRIVELSE:​

Et af de mest omtalte lysprodukter i den seneste tid har været det kraftige og spændende RGBWW LED-lysrør fra NanLite: PavoTube.

Et kompakt, alsidigt og kraftigt lysrør til indholdsproducenter pakket med kreative effekter og nemt at bruge. Nu er tiden kommet til et nyt familiemedlem i PavoTube-serien. PavoTube II 6C RGBWW LED Tube Light er et helt nyt LED-lys fra NanLite, der er designet til at være mindre og mere fleksibelt og derfor altid passer i din kamerataske.

Med sin kompakte størrelse og magneter i begge ender kan PavoTube II 6C bruges overalt!

Ideelt til studiet og til filmoptagelse on location. Lyset får strøm fra enten den medfølgende vekselstrømsadapter eller det indbyggede litium-ion-batteri. Det indbyggede batteri har en kapacitet på over 1 time ved fuld udnyttelse, og du kan takket være et enestående design hurtigt placere PavoTube II 6C i alle vinkler og stadigvæk have et jævnt blødt lys.

Standardbeslaget på 1/4″-20 i begge ender giver dig mulighed for at fastgøre PavoTube på alt moderne foto-/videoudstyr.

Ud over 15 forskellige forprogrammerede effekter kommer PavoTube II 6C også med en CRI på 95 og en TLCI på 97. Det giver perfekt farveægthed med en bred farvetemperatur fra 2700-7500K med avancerede indstillinger af grøn og magenta i CCT-tilstand og valget mellem mere end 36.000 statiske lysfarver i HSI-tilstand.

Vigtigste specifikationer:

  • Kompakt og slankt design
  • Brugervenlig
  • Farvetemperatur 2700K-7500K
  • CRI-værdi på 95 og en TLCI på 97
  • 15 forudprogrammerede effekter.