Manfrotto Micro Friction Arm 244 kit

kr.449,50

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Dette er et solidt og meget pålideligt mikrofariabelt friktionsarmsæt, der indeholder en antirotationsadapter og en nano-klemme. Det giver dig alt, hvad du har brug for til sikkert at fastgøre en lang række tilbehør såsom LED -lys, videomonitorer og mikrofoner til stativer, lys, kamerabure, hylder og barer, så du kan tilpasse dit sæt til dine behov.

Designet og fremstillet i Italien- Dette er et stilfuldt, men funktionelt fotograferingsudstyr, men da det er konstrueret ved hjælp af lignende teknikker og materialer som dets større modstykker 244N Variabel friktionsarm og den originale 143N Magic Arm, kan dette overlegne stykke kit klare alle de tunge løft, du har brug for, med en maksimal nyttelast på 3 kg! Aluminium betyder også, at det er let, så du nemt kan bære det rundt og hjælpe dig med at holde dit sæt let og bærbart. Hvad mere er, den 15 cm lange arm har en smart anti-rotation fastgørelse i den ene ende, så du slipper aldrig, når trykket er på.

Derudover er der også et komplet udvalg af tilbehør til at tilpasse dit gear til præcis den måde, du ønsker. Denne friktionsarm leveres allerede med en vigtig Nano Clamp og en aftagelig 1/4 ” gevindadapter, der er kompatibel med et stort udvalg af foto- og videotilbehør på markedet. Du kan sætte alt hurtigt på plads med en praktisk sekskantnøgle og derefter finjustere til perfektion med et brugervenligt, ergonomisk håndtag. Eller brug antirotationsadapteren, der er parret med et kamerastativ, videohoved eller kamerabur ved hjælp af Manfrottos Easy Link Connection.