Manfrotto 290 Dual Alu 3-Section Inkl. 496RC2 Kuglehoved

kr.1.999,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Teknologisk avanceret, lavet til at holde og høj funktion. Det 290 dobbelte aluminium 3-sektions stativsæt med 496RC2 kuglehoved er et must-have for enhver hobbyfotograf, der leder efter et slidstærkt, innovativt og fuldt egnet stativ med hoved til enhver situation. Dette smarte sæt er designet til at give dig maksimale muligheder for kreative optagelser, samtidig med at det er fuldstændig intuitivt at bruge, og det indeholder alt det væsentlige, så du er klar til at gå, så snart du åbner etuiet.

Fantastiske funktioner inkluderer et 3-sektions stativdesign, som gør det nemt at klappe sammen og transportere, men takket være dets aluminiumsbenrør og benlåsehåndtag er det fuldstændig stift, når det er oppe. For at øge stabiliteten er disse benlåsehåndtag spændingsjusterbare, hvilket betyder, at du kan stramme dem for at bekæmpe tegn på slid og ælde, hvilket forlænger dette smarte stativs levetid endnu mere. 90° centersøjlemekanismen giver dig mulighed for at forlænge lodret eller vandret for at fange nye perspektiver, mens 4 benvinkler gør det muligt at skyde tæt på jorden, hvis optagelsen kræver det.

Ekstra funktioner, der gør dette stativ med hovedsæt specielt, inkluderer de nye gummibenvarmere, designet til at holde stativet endnu mere stabilt og give dig et behageligt greb. Derudover kommer den med et innovativt centerkuglehoved, der gør det særligt kompakt og nemt at transportere. Det giver dig også jævne bevægelser, mens du arbejder, og hurtig, præcis indramningskontrol. Den er lavet af 100 % aluminium for ekstra holdbarhed og har smart friktionskontrol, så du endda kan tune tungt udstyr til de fineste detaljer.