Lexar Pro 1066x SDXC U3 (V30) UHS-I R160/W120 128GB – 2pack

kr.799,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Højhastighedsydelse, når du har mest brug for det. Designet til dit DSLR eller spejlløse kamera, Lexar® Professional 1066x SDXC™ UHS-I Card SILVER Series giver dig mulighed for hurtigt at tage og overføre billeder i høj kvalitet, inklusive Full-HD og 4K UHD-video, med læsehastigheder på op til 160 MB/s og skrivehastigheder på op til 120MB/s1. Dette accelererer arbejdsgangen dramatisk fra start til slut og maksimerer din kreativitet.

Højhastighedsydelse – bedømt UHS Speed ​​Class 3 (U3) og Video Speed ​​Class 30 (V30) til dit DSLR eller spejlløse kamera
Udnytter UHS-I-teknologi til at levere læsehastigheder på op til 160 MB/s (1066x)
Tag hurtigt billeder i høj kvalitet og forlængede længder af Full-HD og 4K UHD med skrivehastigheder på op til 120 MB/s
Designet til holdbarhed under barske forhold
Indeholder Lexar Recovery Tool til at gendanne de fleste foto- og udvalgte videofiler
Overfør hurtigt indhold. Dette kort udnytter UHS-I-teknologien til at levere læsehastigheder på op til 160MB/s (1066x)1, hvilket giver dig mulighed for nemt at overføre billeder i høj kvalitet og 4K UHD-video. Dette kort er klasse 10, UHS Speed ​​Class 3 (U3) og Video Speed ​​Class 30 (V30), hvilket giver dig den ydeevne, du har brug for til at optage hurtigere og længere.

Fang handlingen i 4K UHD. Gå aldrig glip af handlingen. Lexar® Professional 1066x SDXC™ UHS-I-kortet giver dig mulighed for at tage billeder i høj kvalitet og forlængede længder af forbløffende, Full-HD og 4K UHD-video med skrivehastigheder på op til 120 MB/s.

Tag fantastiske billeder med sekventiel burst-tilstand. Med sine UHS Speed ​​Class 3 (U3) og Video Speed ​​Class 30 (V30) klassificeringer giver Lexar® Professional 1066x SDXC™ UHS-I Card SILVER Series dig mulighed for at holde styr på al handlingen med sekventielle burst mode billeder.

Designet til holdbarhed. Disse kort giver den ydeevne og holdbarhed, du har brug for til at fange og gemme værdifulde data i en række forskellige elementer. Lexar® Professional 1066x SDXC™ UHS-I-kort SILVER-serien er strengt testet og designet til at være vand-, stød-, vibrations- og røntgensikker2. Omhyggeligt testet. Alle Lexar-produktdesign gennemgår omfattende tests i Lexar Quality Labs, faciliteter med mere end 1.100 digitale enheder, for at sikre ydeevne, kvalitet, kompatibilitet og pålidelighed. I mere end 20 år har Lexar været betroet som et førende globalt mærke af hukommelsesløsninger. Vores prisvindende udvalg inkluderer hukommelseskort, USB-flashdrev, kortlæsere og solid-state-drev. Med så mange muligheder er det nemt at finde den rigtige Lexar-løsning, der passer til dine behov. Lexar-produkter er tilgængelige over hele verden i større detail- og e-handelsbutikker. Besøg www.lexar.com for mere information eller support.