Epson XP-3105

kr.549,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Fra hverdagsøjeblikke til mindeværdige milepæle
Denne smarte og billige 3-i-1 giver mere end bare det grundlæggende takket være den kompakte størrelse. Den udskriver tydelige, flotte og billige dokumenter takket være separate blækpatroner og dobbeltsidet udskrivning. Det er blevet nemmere at udskrive, når du ikke er ved en computer, takket være en række kompatible apps til mobil udskrivning og en LCD-skærm på 3,7 cm.
Slank og stilfuld 3-i-1
Vores elegante og kompakte 3-i-1-printere er designet til integration i hjemmet. Denne billige model udnytter pladsen effektivt ved at kombinere udskrivning, scanning og kopiering i en enhed.
Brugervenlig
Denne printer er designet til at være let at betjene med en række brugervenlige funktioner. Den er alsidig med Wi-Fi til trådløs udskrivning og scanning i hele hjemmet samt Wi-Fi Direct til udskrivning uden et trådløst netværk. Du kan også udskrive uden en computer ved hjælp af 3,7 cm LCD-skærmen og reducere papirforbruget med dobbeltsidet A4-udskrivning.
Gør smartenheder frie
Udskriv og scan fra smartenheder ved hjælp af Epsons gratis app, iPrint1. Føler du dig kunstnerisk? Epsons Creative Print-app kan udskrive fotos direkte fra Facebook, oprette lykønskningskort og brevpapir med personlig tilpasning og endda lave fotos om til malebogsskabeloner1. Alternativt gør Email Print det muligt at udskrive fra næsten hvor som helst i verden ved at sende filer direkte til printeren1.
Du kan også bruge Apple Airprint2.
Reducer udskriftsomkostninger
Uanset om du udskriver hele tiden eller bare nogle gange, findes der en prisoverkommelig mulighed, der passer til både standard- og XL-patroner. Ved at investere i XL-blæk kan du udskrive mere og betale mindre. Med begge patrontyper er farverne separat tilgængelige, så kun de brugte farver skal udskiftes.