Canon 250D hus

kr.4.995,00

Ikke på lager

BESKRIVELSE:​

Verdens letteste digitale spejlreflekskamera med bevægelig skærm*, med klassisk håndtering og banebrydende teknologi indeni. Flotte fotos og 4K-film er nemme at optage, og kameraet kommunikerer intuitivt med mobile enheder.

 

Lille i størrelse, stor på funktioner

Inde i det bærbare kamerahus har EOS Valle en sensor på 24,1 Megapixel og en DIGIC 8-billedprocessor, der giver fremragende resultater på farten. En optisk søger giver en klar realtidsvisning af verden.

 

Det kompakte digitale spejlreflekskamera

Som verdens letteste digitale spejlreflekskamera med bevægelig skærm* kan EOS 250D være med flere steder og være sammen med dig oftere, så du får enestående resultater, når kreativiteten rammer.

 

Forbløffende billeder i høj opløsning og 4K-film

Optag billeder med 24,1 Megapixel og 4K-film, der er knivskarpe og fyldt med farver. En sensor i APS-C-størrelse og DIGIC 8-processor sikrer fantastiske resultater, selv ved svag belysning.

FÅ MERE AT VIDE OM 4K

 

Tilsluttet til dit liv

Det er nemt at dele billeder med venner og familie – du skal blot forbinde EOS 250D med din smartphone eller tablet* ved hjælp af Bluetooth**, så klarer kameraets indbyggede Wi-Fi resten

 

Bevar fokus, vær skarp

Uanset om du indfanger øjeblikket med 5 fps med den optiske søger eller bruger Dual Pixel CMOS AF Live View med Eye-autofokus, kan du nyde knivskarpe resultater.

 

Enkelt eller avanceret?

Nyd enkel peg-og-skyd-betjening, mens Guided UI og Creative Assist hjælper dig